Dr. György István

BUDAPEST X. KERÜLET BUDAPEST XIX. KERÜLET9. választókerület
2017 Dec. 15 14:18

A kispesti polgári oldal adventi estje

Felemelő estét tölthettem együtt a kispesti polgári oldal adventi estjén kollégáimmal. Az estet a fogyatékossággal élőknek ajánlotta a szervező Kispesti Társaskör Egyesület elnöke, Dódity Gabriella.

Lovász Péter diakónus adventi gondolatai és a Vass Lajos Általános Iskola énekkarának csodálatos előadását követően a kerekesszékbe kényszerült fiatalember, Harza Márk mesemondót hallgathattuk meg, akit 50 ezer forintos adománnyal támogatott az egyesület. Megismerhettem a Kispesten élő Brandt Viktort, aki szabadidejében fogyatékossággal élőknek szerez élményeket. Annak érdekében, hogy minél több kispestin is tudjon segíteni, 250 ezer forint adományt ajánlottam fel neki jótékonysági koncertem bevételéből. Az esten gyűjtést szerveztek a kispesti fogyatékossággal élőket segítő ÉNO Gyöngyszemek Alapítványnak is, akiket így 157 ezer forinttal tudtak segíteni a szervezők. Köszönöm mindenkinek, idén is örömmel töltöttem a kispestiekkel ezt a meghitt estét.

Dr. György István

BUDAPEST X. KERÜLET, BUDAPEST XIX. KERÜLET
  • istvan.gyorgy@fidesz.hu
  • Kőbánya: 1/260-2714
    Kispest: 20/242-7079
  • Halom u.
    szerda-csütörtök: 14.00-17.00

Ady Endre út
    hétfő-péntek: 10.00-18.00
  • 1105 BUDAPEST X. KERÜLET,
    BUDAPEST XIX. KERÜLET
  • BUDAPEST X. KERÜLET
    1105 Budapest, Halom utca 37/b

BUDAPEST XIX. KERÜLET
    1196 Budapest, Ady Endre út 91.
eseménynaptár